Kokonaisvaltaiset logistiikkapalvelut sisä- ja ulkologistiikan asiantuntijalta

Hoidamme puolestasi sisä- ja ulkologistiikan aina suunnittelusta toteutukseen. Länsiön kokonaisratkaisulla ketjutat yhteen sisälogistiikan prosessit, tuotteiden tehokkaan varastoinnin ja käsittelyn, laajat postituspalvelut, täsmälliset lähettipalvelut ja luotettavat kuljetuspalvelut sekä kaiken muun, mitä sisä- tai ulkologistiikkaasi kaipaat. Suunnittelemme ja toteutamme logistiikkaratkaisut yrityksesi tarpeitten ehdoilla: voimme ottaa haltuun koko logistiikkaketjun tai sen yksittäisen lenkin.

Tarpeittesi mukaan, asiantuntevasti ja tehokkaasti

Ratkaisemme logistiikkahaasteesi ketterästi ja tarpeittesi mukaan. Logistiikkapalvelumme perustuvat asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kehitämme toimintaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Aikaa ja rahaa säästävät logistiikkaratkaisut syntyvät asiantuntevalla tilaus- ja toimitusketjun suunnittelulla. Länsiön rautaiset asiantuntijat ja aktiivinen laadun kehittäminen varmistavat täsmälliset ja luotettavat logistiikkapalvelut.

Logistiikkapalvelumme perustuvat tehokkaaseen ajankäyttöön ja uusimman teknologian hyödyntämiseen: tilaukset ja lähetysten seuranta hoituvat sähköisesti.

Terminaalipalvelut: varastointi, tilaukset, raportit

Joustavat terminaalipalvelut tehostavat yrityksesi logistiikkaketjua ja ovat yhdistettävissä kuljetuksiin. Otamme yrityksesi varastonohjauksen haltuumme haluamallanne tavalla joko teidän tai meidän toimitilojamme hyödyntäen. Hoidamme puolestanne tuotteiden varastoinnin ja varastosaldon ylläpidon, käsittelyn, tilausten vastaanottamisen ja tuotteiden valvonnan, kotiinkutsut sekä palautukset, raportoinnin ja asiakaspalvelun.

Sisälogistiikkapalvelut: tavaran vastaanotto, käsittely ja hyllytys

Länsiön sisälogistiikkapalvelut ratkaisevat sisälogistiikan haasteesi ulkoisen logistiikan tuella. Hoidamme puolestasi tavaran vastaanoton, käsittelyn ja lähettämisen, tuotannon sisäiset ja ulkoiset hyllytykset sekä informaatiovirtojen hallinnan. Rakennamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden ja tarjoamme ratkaisuja myös operatiivisten palvelujen ulkopuolelta.

Kuljetuspalvelut: vakio- ja tilauskuljetukset ammattitaidolla

Luotettavat kuljetuspalvelut ovat toimivien logistiikkaratkaisujen kulmakivi. Asiakassuhteemme perustuvat pitkäjänteiseen yhteistyöhön, jota vaalimme joustamalla asiakkaidemme kuljetustarpeiden mukaan. Se on mahdollista ainoastaan vastuullisten ja koulutettujen logistiikka-asiantuntijoidemme ansiosta. Tarjoamme vakiokuljetusten lisäksi tilauskuljetuksia.

PostVan: lähetti- ja pikakuljetukset, postituspalvelut

Liikkuvaan PostVan-postikeskukseemme on yhdistetty sekä lähetti- että postituspalvelut. Noudamme puolestasi saapuvan postin, lajittelemme lähetykset ja toimitamme ne henkilökohtaisesti perille. Noudamme myös yrityksesi lähtevät postit ja toimitamme ne postiin täysin valmiina. Oli sitten kyse pakettien, kirjeiden tai teollisuuden varaosien toimittamisesta, hoidamme lähetti- ja pikakuljetukset aina täsmällisesti ja joustavasti perille.

Kiitos yhteydenotostasi

Vastaamme sinulle pian

Nimi:*

Sähköposti:*

Aihe:*

Tyhjennä kentät »